четверг, 29 сентября 2016 г.


З 26.09.2016 року в дошкільному навчальному закладі №34 «Вуглик» розпочався Тиждень дошкілля. Цей день розпочався з девізу «Маленькі художники».  Діти всіх груп прийняли активну участь у конкурсі малюнків «Наш веселий дитсадок». Діти старших груп виконували авторські малюнки на тему «Добропілля - рідний край», а діти середніх груп створили колективні  роботи малюнків «Садочок рідний ти найкращій». Самі найменші вихованці з задоволенням виконували індивідуальні малюнки своїх улюблених іграшок.






27.09.2016 року «Казка в гості завітала». Незабутнє враження на дошкільників справив показ і перегляд театральних дійств , підготовлених дітьми старших і середніх груп. Малята почували себе справжніми акторами, підготували необхідні декорації і костюми. Діти молодших груп стали глядачами при інсценуванні казок старшими дошкільнятами.





28.09.2016 року дитячий садок святкував «День дошкілля» під гаслом «Подаруй дитині щастя».  Діти дошкільного закладу прийняли участь в акції «Робити добро легко» зібравши альбоми та олівці для вихованців з центру соціально-психологічної реабілітації дітей. В гостях у дітлахів дошкільнята заспівали пісні, прочитали вірші та подарували приготовлені подарунки. В музичній залі дошкільного закладу оформлена презентація-виставка творчих робіт працівників ДНЗ на тему «Золоті руки працівників дитячого садка».





29.09.2016 року  для дітей старших та середніх груп відбулось фізкультурне свято «Козацькому роду нема переводу» зі спортивними  змаганнями  “Хочу бути сильним, ловким та сміливим”. Дошкільники взяли участь у веселих та запальних спортивних конкурсах, розвагах, іграх та вправах. Різноманітність фізкультхвилинок продемонстрували  вихованці всіх груп.






30.09.2016 року день пройшов під гаслом «Веселка талантів».
Захоплюючим у цей день стало урочисте Тижневе коло «Ми малята – веселі дошкільнята». У гості до дітей завітав веселий клоун. Він разом з дітьми співав пісні, танцював, розповідав вірші та пригостив всіх цукерками. З вітаннями до дітей та педагогічного колективу звернулась старший вихователь ДНЗ Андруняк Антоніна Іванівна. Діти середніх і молодших груп з задоволенням співали улюблені пісні і танцювали веселі таночки.  


















Комментариев нет:

Отправить комментарий