среда, 16 марта 2016 г.

Засідання опорного ДНЗ 
Сьогодні 16 березня 2016 року в дошкільному навчальному закладі №34 «Вуглик» відбулось засідання опорного ДНЗ. Тема засідання «Організація театралізованої діяльності дітей засобами мовленнєвої, музичної та ігрової діяльності як реалізація освітньої лінії  БКДО «Дитина у світі культури». 
Спочатку всі гості були запрошені на театралізоване дійство «Як сонечко шукали»,  учасниками якого були діти молодшого дошкільного віку та їх матусі. Діти разом з батьками перетворились на справжніх акторів. З великим задоволенням танцювали, співали та розповідали вірші. Емоційний настрій дітей був на високому рівні і залишився до закінчення вистави.
Діти старшої групи «Вогники» разом з вихователем Третьяковою В.С. показали гостям тіньовий театр «Коза-дереза». Малюки продемонстрували  свій артистизм, акторські здібності та вміння «входити в образ».
Фрагмент заняття з проблеми сталого розвитку поєднала з театралізованою діяльність вихователь Гусєва Н.Г. на тему «Збережи первоцвіт». Діти у виставі показали, які наслідки можуть трапитись,  якщо ми не будемо берегти природу та доглядати за нею. 
Під час проведення теоретичної частини були розглянуті такі питання:
Розвиток творчих здібностей засобами театралізованої діяльності у дітей старшого дошкільного віку. (презентація Руріч Л.О.)
Розвиток музично-театралізованих здібностей дітей старшого дошкільного віку згідно вимог БКДО.(презентація Перліцану Л.В.)
Організація театралізованої діяльності дітей старшого дошкільного віку засобами практичної технології.(ділова гра Палій Г.В.,Харченко Т.О.).









Комментариев нет:

Отправить комментарий