вторник, 14 октября 2014 г.


Увага! Діти - на дороз!і"
Згідно наказу відділу освіти    277 від 11.08. 2014 року «Про проведення міського конкурсу – огляду  «Увага!  Діти –  на  дорозі!»  в дошкільному  навчальному  закладі  з 
25.08. по 25.09.2014 року відбувся місячник з профілактики дорожньо-транспортного травматизму  та навчання дітей правильного поводження на дорогах. За це період була проведена належна виховна робота спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі. З цією метою були розроблені заходи роботи з педагогами і дітьми. В планах навчально-виховної роботи вихователі врахували різні види діяльності, направлені на вирішення проблеми.
            В дошкільному закладі пройшло багато корисних і цікавих подій. Для цього складені необхідні умови. На території ДНЗ побудовано дитяче автомістечко «Світлофорчик», де дошкільники змогли на практиці закріпити знання поводження на дорозі. Всі групи на ньому провели єдині заняття з правил дорожнього руху. Діти із задоволенням прийняли участь у рольових та дидактичних іграх, вікторинах та конкурсах. Вихованці старших груп взяли участь в конкурсі малюнку на асфальті «Знаєш правила дорожні – тоді в путь рушати можна». В групах проведені ігри з ПДР «Розтав знаки», «Розкажіть, домалюйте», «Склади дорожній знак», розглянуті ілюстрації, прочитані книги, проведені бесіди та розваги.
В ДНЗ пройшов конкурс малюнка на тему: «Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди». Зусиллями батьків і колективу створені відеоролики з запобігання травматизму на дорогах «Вивчай! Знай! Виконуй!». Кращі дитячі роботи та відеоролики направлені в відділ освіти для  проведення  міського конкурсу.
У ДНЗ випущена стіннівка «Будь уважним на дорозі».
На батьківських зборах були обговорені питання, пов’язані з попередження нещасних випадків на дорогах. Батьки разом з дітьми розробили схему безпечного руху до дитячого садочку.
Ми впевненні, що знання та практичні навички, які здобули наші вихованці, стануть їм завжди у нагоді.




Комментариев нет:

Отправить комментарий