вторник, 14 октября 2014 г.


Свято Дошкілля

З 22.09. по 26.09.2014р. в дошкільному навчальному закладі № 34 «Вуглик» відбувся Тиждень  Дошкілля. На протязі цього періоду дошкільники подорожували за  напрямками, рекомендованими  методичним кабінетом відділу освіти.

-          Понеділок – діти всіх груп прийняли активну участь у конкурсі малюнків «Галявина мрій сучасного малюка». Старші дошкільники малювали на асфальті та виповнили цікаві індивідуальні роботи. Діти середніх груп створили колективні малюнки. Малята з задоволенням виконували малюнки нестандартними техніками.    Кращі роботи представлені на виставці під гаслом конкурсу «Галявина мрій».
Переможцями конкурсу малюнків "Мій найкращий дитячий садок стали Полій Софія та Цимбал Даша. Роботи цих дітей прийняли участь в одноіменному міському конкурсу.

-          Вівторок - Надовго запам’ятається дітворі конкурс читців  «Мій тато – шахтар».      І місце з запрошенням на однойменний міський конкурс здобули Афанасьєва  Діана та Латюк Олександра. Діти середніх і молодших груп з задоволенням співали улюблені пісні і танцювали веселі таночки.   

-          Середа - спортивне свято «Козацькому роду  нема переводу» пройшло зі спортивними  змаганнями  “Хочу бути сильним, ловким та сміливим”. Дошкільники взяли участь у веселих та запальних спортивних конкурсах. Дуже цікаво було малятам під час проведення різноманітних розваг,  де вони продемонстрували своє вміння грати в спортивні ігри  та виконувати цікаві вправи.  Різноманітність фізкультхвилинок продемонстрували  вихованці всіх груп.

-          Четвер - Незабутнє враження на дошкільників справив показ і перегляд театральних дійств, підготовлених дітьми старших і середніх груп. Малята почували себе справжніми акторами, підготували необхідні декорації і костюми. Цими заходами зацікавились батьки, які теж стали вдячними глядачами.

-           П’ятниця – Змістовним та захоплюючим у цей день стало урочисте Тижневе коло.  З вітаннями до дітей звернулась завідувач ДНЗ Баликіна Олена Євгеніївна. Вона вручила грамоти за творчість та побажала дорослим і дітям здоров’я та наснаги. На Тижневому колі були присутні батьки, які організували акцію «Поспішайте робити добро». Дітям з малозабезпечених дітей подарували подарунки.

Тиждень Дошкілля  ще раз переконав у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела.





Комментариев нет:

Отправить комментарий