понедельник, 11 июня 2012 г.

Щоб літо було яскравішим



Щоб літо було яскравішим!
Нарешті воно прийшло - таке очікуване, таке прекрасне, таке омріяне літо.
1 червня дошкільний навчальний заклад № 34 «Вуглик» радо зустрів своїх дошкільників на «Тижневому колі», присвяченому «Дню захисту дітей», яке в нас традиційно відбувається кожного року. Найголовнішою метою проекту є створення цікавого й повноцінного свята для дітей та батьків, залучення й стимулювання дітей до занять спортом, подбати про те, щоб якомога повніше ознайомити та поповнити дитячий досвід про творчість, на користь здоров'ю та розвиткові дітей.
У програмі на ігровому майданчику для дітей чекала велика шоу-програма: конкурси, фотосесія, вікторини, привітання, рухливі ігри, малювання, музично-хореографічні етюди, співи, вистави і несподівана зустріч дітей з Дідом Морозом.
Педагоги підготували плакати, майданчик прикрасили кольоровими кульками та прапорцями, наповнили дозвілля малюків пізнавальним і розвивальним змістом.
Як і зажди наше свято почалося з підняття прапора ДНЗ та співу особистого гімну дитячого садка «Вуглик», автором якого є вихователь В.М. Гайдай.
На майданчику весело лунала музика, дошкільнята мали можливість імпровізувати, проявляти свої творчі і танцювальні здібності. Діти брали активну участь у різноманітних спортивних розвагах, які провела вихователь Т.М.Юрашева, малювали на літні теми на асфальті, наймолодші дошкільнята проводжали до школи старших друзів щирими побажаннями. Найвеселішим був показ театральної вистави «Літні пригоди Діда Мороза», творцями якої стали самі діти старшої групи «Непосіди» і «Ладушкі». Вони подали малюкам приклади гарної поведінки, справжніх товариських вчинків, залучали їх до таночків, розучували з ними вірші та пісні.
Діти привітали своїх однолітків з перемогою в міському конкурсі солістів-вокалістів «Травневі соловейки», які були нагороджені почесними грамотами за яскравий прояв таланту та пропаганду дитячої естрадної пісні. Блізнова Ніколь та Ступак Маргарита за зайняте І місце, музичний керівник В.В.Василець; Сметана Валерія за зайняте II місце, музичний керівник Г.В.Куприк; Русакова Олександра за зайняте II місце, музичний керівник В.Л.Янковенко.
Особлива подяка батькам за допомогу підбіру костюмів та за добре виховання дітей.
Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. Якщо ми будемо ростити у добрі з малечку, оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!
Ми завжди підкажемо, чим займатися з дитиною, як зробити її життя різноманітним, а своє спілкування з нею - цікавим і бажаним.
Доброго вам літа і яскравих вражень!

Комментариев нет:

Отправить комментарий