среда, 22 ноября 2017 г.

День Гідності і Свободи крокує у дитячому садочку
21 листопада в День Гідності і Свободи в дошкільному навчальному закладі №34 «Вуглик» відбулись урочисті заходи, виставки газет і малюнків художньо-прикладного мистецтва, спортивні розваги та тематичні заняття. Перед педагогами стояла важлива задача: достукатися до серця дитини, допомогти їй відчути себе громадянином і сприймати це відчуття як важливе для себе. При проведенні Тижневого кола «Україна – це ми!» діти співали пісні, читали вірши, дивились цікаву презентацію про Україну, її природу, історію і традиції народу.
Великий інтерес викликала виставка газет «Я маленький українець», які виготовили батьки, педагоги та дошкільнята з використанням фотографій, віршів, вітальних слів. Емоційний відгук та веселий настрій викликала розвага «Ми маленькі козачата». Діти змагались в спортивних естафетах, грали в народні ігри та виконували цікаві вправи.
У виставці малюнків «Люби і знай свій рідний краї» діли відобразили оточуючий світ який бачать своїми очима, це і рідна домівка, дитячий садок, місцевий парк, тощо. На тематичних заняттях малята виготовили карту України. Розглянули та зробили українські віночки, вивчали народні промисли.

Сподіваємось що дані заходи сприятимуть національно-патріотичному вихованню дошкільнят, їх батьків та любові до рідної України.







Комментариев нет:

Отправить комментарий