среда, 19 ноября 2014 г.




Інформація
про проведення теоретико-практичного семінару
для вихователів
дошкільного навчального закладу № 34 «Вуглик» 

19 листопада 2014 року в ДНЗ № 34 «Вуглик» пройшов теоретико- практичний семінар за темою «Система роботи з безпеки життєдіяльності дошкільника», метою якого було узагальнення знань педагогів про напрями роботи  з формування у дошкільників навичок безпечної поведінки та формування активної позиції дитини до власної безпеки.
         Семінар проводився у вигляді ділової гри «Конференція», результатом якої стало створення просвітницьких газет для дітей і батьків «Один вдома» та «Один на вулиці» . Ролі журналістів виконували вихователі: Г.Золотько, Т.Харченко , Г. Палій, та Л.Васильєва, які презентували свої роботи.  Педагоги закріпили знання під час мультимедійної презентації (доповідач вихователь-методист Л.Руріч) та ділових ігор з використанням  дидактичної гри (вихователь Г.Золотько), вивчення правил  (вихователь Л.Суханова), читання вірша (вихователь В.Мельник), виконання вправ (вихователь Є.Нещеретня).
Експрес-аналіз  діяльності з безпеки життєдіяльності та профілактики травматизму провела вихователь А.Андруняк. Підсумки семінару підвела завідувач ДНЗ О.Баликіна, яка зазначила необхідність впровадження отриманих знань  в практичну діяльність.
    












Комментариев нет:

Отправить комментарий