четверг, 24 сентября 2015 г.

«Увага!  Діти –  на  дорозі!»

Згідно наказу відділу освіти  №  227 від 18.08. 2015 року «Про проведення місячника «Увага!  Діти –  на  дорозі!»  в дошкільному  навчальному  закладі  з  20.08. по 20.09.2015 року відбувся місячник з профілактики дорожньо-транспортного травматизму  та навчання дітей правильного поводження на дорогах. За це період була проведена належна виховна робота спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі. З цією метою були розроблені заходи роботи з педагогами і дітьми. В планах навчально-виховної роботи вихователі врахували різні види діяльності, направлені на вирішення проблеми.
В кожній віковій групі створено розвивальне середовище, де обладнаний куточок по вивченню правил дорожнього руху. Протягом дня діти мають змогу засвоювати знання та виробляти навички безпечної поведінки на дорозі. Є в наявності та активно використовуються настільно-друковані ігри та атрибути до творчих ігор по вивченню правил дорожнього руху з дітьми, іграшкові дорожні знаки, методична та дитяча художня література.  В дошкільному закладі з року в рік поповнюється дидактичний матеріал, посібники, література, іграшки, дидактичні та творчі ігри за даною тематикою.
Дошкільники на території ДНЗ на практиці закріпляють знання поводження на дорозі в дитячому автомістечку «Світлофорчик». Всі групи на авто майданчику провели єдині заняття з правил дорожнього руху.
В ДНЗ пройшов конкурс малюнка сумісної роботи з батьками на тему: «Увага!Діти на дорозі» та випустили  стіннівку «Будь уважним на дорозі».
На батьківських зборах були обговорені питання, пов’язані з попередження нещасних випадків на дорогах. Батьки разом з дітьми оновили схеми безпечного руху до дитячого садочку. Зусиллями батьків і колективу створені відеоролики з запобігання травматизму на дорогах «Вивчай! Знай! Виконуй!».

Ми впевненні, що знання та практичні навички, які здобули наші вихованці, стануть їм завжди у нагоді. 










Комментариев нет:

Отправить комментарий